en 
ro
 HOME
 PLACI POLICARBONAT
 SERE
 CERERE OFERTA
 CONTACT

Comercializam in gama larga de dimensiuni si culori pentru iluminatoare, copertine, sere si minisere. Sunt construite pentru a fi durabile, usor de instalat. Placi din Policarbonat ...
Adresa: Mogosoaia, Sos. Bucuresti - Targoviste 172 A, ILFOV
Tel/Fax: 021 / 350.66.88
Mobil: 0722.775.220 / 0722.261.707
E-mail: office@alpolirom.ro
Producator - Importator: placi policarbonat, sere, plase de tantari


•  Plase tantari

Plasele sunt o solutie foarte practica si convenabila care poate spori considerabil confortul locuintei.

•  Rulouri

Rulourile exterioare, recomandate oricarui tip de locatie, sunt superioare altor solutii de acest gen din punct de vedere estetic, al rezistentei si al confortului.

   ... detalii   
Serele sunt constructii speciale din metal si policarbonat sau alte materiale moderne, menite sa creeze microclimat favorabil plantelor atunci cand conditiile naturale de mediu sunt diferite de cerintele diverselor specii pe care dorim sa le cultivam.
Pentru a favoriza scurgerea apei, inclinatia optima a terenului este de la nord la sud, iar apa freatica trebuie sa se gaseasca mai jos de 1,5-2m sau se va face drenarea solului, in cazul serelor de productie si a rasadnitelor.

In cazul serelor de dimensiuni mici, pe care le construim pentru pastrarea colectiilor personale de plante si unde nu exista culturi direct pe sol, se va face pardosirea si racordarea la instalatia de canalizare pe care o avem in casa. Nu trebuie sa uitam racordarea la instalatia de apa curenta.
Constructia trebuie sa fie rezistenta dar sa contina cat mai putine elemente opace. Cel mai des intalnite sunt serele cu acoperis in doua ape, peste care soarele trece de la est la vest, asigurandu-se lumina pe tot parcursul zilei, avantaj pe care il au si serele cu acoperis in forma de cupola.
Acoperisul trebuie sa fie prevazut cu instalatie pentru umbrire sau jaluzele, pentru perioada de vara si ferestre (lufturi de coama) pentru aerisire, controlul temperaturii si umiditatii. Aerisirea prin ferestrele laterale duce la formarea curentilor de aer, ceea ce ar dauna plantelor. Incalzirea serei se va face de jur-imprejurul peretilor, pentru a avea un strat de aer cald si pentru a topi zapada in timpul iernii.

In privinta temperaturii in sera, vom tine seama de faptul ca exista cerinte diferite ale plantelor fata de acest factor si eventual vom compartimenta sera.

Pentru a cultiva plante tropicale, temperatura nu trebuie sa scada sub 16-18 grade C, iar pentru plante cu pretentii mici fata de caldura in timpul iernii, cum sunt citricele, azaleele, cactusii, este nevoie de o temperatura de 5-6grade C.

Vom tine cont de faptul ca atunci cand temperatura aerului de afara scade va trebui sa facem fata condensului care apare si care trebuie sa fie colectat pentru a nu ajunge pe frunze. Depunerile de verzeala, calcar sau rugina de pe geamuri trebuie curatate pentru a nu impiedica accesul luminii in interior.   

home | placi policarbonat | sere | cerere oferta | contact

Web design: Dezibel Media  |  Web hosting: Web Hotel